Eternit premija

Eternit Baltic 19/07/2018

Social responsibility
„Eternit Baltic“, siekdama skatinti regiono jaunuosius lyderius, kurie ne tik gerai mokosi, bet ir aktyviai dalyvauja visuomeninėje, projektinėje ar savanoriškoje veikloje, skyrė skatinamąją premiją naujosios Akmenės Ramučių gimnazijos 4 klasių mokiniams. Jos laureatu tapo 4b gimnazijos klasės moksleivis, Linas Šepkauskas.
Eternit premija

Gimnazijos taryba, administracija, mokytojai bei mokinių taryba galėjo siūlyti kandidatus skatinamajai stipendijai gauti. „Eternit Baltic“ iš mokyklos administracijos sulaukė 3 paraiškų stipendijai gauti. Norėdami pretenduoti į stipendiją, moksleiviai turėjo pateikti savo motyvacinį laišką, rekomendacijas, mokymosi rezultatus bei pasiekimus visuomeninėje ir mokslinėje veikloje įrodančius raštus. „Įmonės vardu labai džiaugiuosi, kad mūsų krašte yra tokių gabių, aktyvių ir prie bendruomenės gerovės kūrimo prisidedančių jaunų žmonių“ – atviravo UAB „Eternit Baltic“ personalo vadovė Dovilė Šteimantienė.

Aštuonių narių komisija, sudaryta iš „Eternit Baltic“ vadovybės bei administracijos darbuotojų, išnagrinėję visas paraiškas, slaptu balsavimu nusprendė, kad būtent Linas Šepkauskas yra vertas šiemet gauti skatinamąją stipendiją. Jis ne tik pažangus moksleivis, aktyvus mokyklos bendruomenės narys, tačiau daugkartinis įvairių olimpiadų, projektų bei renginių dalyvis bei nugalėtojas. „Linas yra aktyvus, atsakingas ir visuomet siekiantis maksimalaus rezultato mokinys“ – pagyrų Linui negailėjo gimnazijos direktorė Helena Daugmaudienė.

Eternit premija L. Šepkauskui buvo įteikta liepos 13 d., išleistuvių šventės metu. Vėliau vaikinas apsilankė ir UAB „Eternit Baltic“ gamykloje, susipažino su administracija, taip pat diskutavo apie jo ateities planus bei dalijosi savo įžvalgomis, kaip „Eternit Baltic“ pritraukti jaunus talentus į įmonę. L. Šepkauskas gautą premiją panaudos kaip įsigyti kompiuteriui.