Geriausi stogo dangų sprendimai - jau 100 metų

Bendradarbiaudama su ūkininkais Eternit sukaupė daugiau nei šimto metų patirtį žemės ūkio stogo dangų srityje. Būtent ilgaamžinškumas ir novatoriški sprendimai tapo nuolatine galimybe padėti Europos ūkininkams efektyviai apsaugoti savo gyvulius ir turtą nuo gamtos stichijų. Eternit -vieninteliai šios srities gamintojai, kurie gali panaudoti šimto metų patirtį kurdami išmanias, specializuotas ir kokybiškas žemės ūkio paskirties stogo dangas. Neįkainojama partneryste naudojasi vis daugiau ūkininkų.

Geriausi stogo dangų sprendimai - jau 100 metų

Patirtis – raktas į geriausius sprendimus

Eternit banguotus pluoštinio cemento lakštus gamina nuo 1905 metų. Ji viena pirmųjų įmonių, kuri tvirtumu, mažu svoriu ir patvarumu pasižyminčią medžiagą, panaudojo stogo dangai.

Nuo tada Eternit tapo žinoma dėl banguotų pluoštinio cemento lakštų visoje Europoje, o pluoštinis cementas ir šiandien žemės ūkyje išlieka prioritetiniu pasirinkimu stogo dangai.

Eternit tiksliai žino ūkininkų poreikius

Dėl šios priežasties galime pasiūlyti kokybiškus gaminius ir užtikrintus projektavimo sprendimus stogo dangoms įvairiausiems žemės ūkio paskirties pastatams – pradedant karvidėmis, kiaulidėmis, paukštidėmis ir arklidėmis, baigiant sandėliavimo patalpomis. Mūsų siūlomą banguotų lakštų asortimentą galima panaudoti įvairiai paskirčiai, be to, jis pritaikytas skirtingoms oro sąlygoms.

Geriausi stogo dangų sprendimai - jau 100 metų

Ypatingas dėmesys žemės ūkiui

Eternit specializacija – banguotų lakštų gaminių kategorija. Pagrindinė jos paskirtis - stogo dangos žemės ūkyje. Per šį laikotarpį užmegztas sinerginis ryšis su ūkininkais Europoje ir atsirado galimybė kurti geriau poreikius atitinkančius gaminius.

Turėdami tokią istoriją ir patirtį Eternit yra patikima ūkininkų partnerė, padedant sėkmingai ir tvariai žengti į ateitį. Įmonės siekiamybė - kurti didžiausią vertę pastato savininkui, užtikrinti patvarumą bei gyvulių apsaugą.

Pagrindiniai Eternit veiklos principai - ūkininkų ir gyvulių gerovė, kokybiški ir novatoriški sprendimai. Įmonės darbuotojai orientuojasi į ilgalaikius sprendimus, didžiausią dėmesį skirdami pastato vertei užtikrinti kelioms kartoms, o ne trumpalaikiams projektams.

Ilgalaikiai ryšiai su ūkininkais vertinami labiau nei vienkartinis produkto pardavimas. Tai įrodo 100 metų besitęsianti veikla kuriant geresnius ūkius.

Geriausi stogo dangų sprendimai - jau 100 metų

Svarbiausia partnerystė

Eternit yra neatsiejama ūkininkų bendruomenės dalimi. Bendradarbiaudami su ūkininkais, įmonės darbuotojai išsiaiškina jų poreikius ir gali pasiūlyti diegti modernias naujoves, kurios leidžia sukurti klestintį ūkį. Partnerystė ypatingai svarbi.

Pasitikėti Eternit verta, nes tai:

  • panaudojant visas galimybes bus pagerintos jūsų gyvulių gyvenimo sąlygos,
  • bus priimti tinkami ir geriausi pastatui sprendimai,
  • įvertinus konkrečią situaciją pasirenkamas geriausiai poreikius atitinkantis sprendimas,
  • variantų pateikiama daugiau, kad galima būtų lengviau įsivaizduoti galutinį rezultatą,
  • net sudėtingiausiose situacijose padedama išnaudoti visas galimybes,
  • tiksliai suderinamos visos detalės ir kiekviename žingsnyje vadovaujamasi aukščiausiais standartais,
  • teikiama pagalba kiekviename pastato statybų etape.

Visiems besikreipiantiems dėl stogo dangos Eternit atranda geriausius ūkininkavimo sprendimus.

Cedral fasado ir stogo sprendimai

Susipažinkite su mūsų Cedral dailylentėmis ir plokštelėmis

EQUITONE unikalus fasado sprendimas

Visa informacija apie EQUITONE fasado plokštes.