Samanų augimas

moss growth

Kaip prižiūrėti stogą?

Nebūtina jo plauti aukšto slėgio vandens srove. Ir tai nėra rekomenduojama: • dėl aukšto vandens slėgio vanduo gali prasiskverbti į pastatą, • jei stogas dengtas senais banguotais lakštais iš asbesto, plauti aukšto slėgio srove draudžia įstatymai, kad nebūtų skleidžiamos kenksmingos asbesto dalelės.

moss growth

Samanas galite tiesiog nubraukti. O kitas dėmes paprasčiausiai nuvalysite vandeniu arba specialia stogų valymo priemone. Jei nuspręsite lipti ant stogo, būtinai laikykitės visų saugumo priemonių. Tokią priežiūrą rekomenduojame patikėti profesionalams. Kaip specialistai jie bus geriau pasirengę saugiai atlikti šį darbą.

Kodėl ant stogo auga samanos?

Kad ir kokioje vietoje būtų pastatas, anksčiau ar vėliau jums teks susidurti su samanomis.** Dėl orų ir vėjo** stogo paviršius tampa truputį grublėtesnis, todėl samanoms lengviau augti.

moss growth

Ar samanos pavojingos?

Tikrai ne. Ant stogo augančios samanos gal ir neatrodo gražiai, bet jos tikrai nėra žalingos. Šalinti jas ar ne iš esmės tėra estetinis pasirinkimas.

Jei nuspręsite lipti ant stogo, būtinai laikykitės visų saugumo priemonių. Tokią priežiūrą rekomenduojame patikėti profesionalams. Kaip specialistai jie bus geriau pasirengę saugiai atlikti šį darbą.

agri support

Vis dar turite klausimų? Būtinai susisiekite su mumis.

Cedral fasado ir stogo sprendimai

Susipažinkite su mūsų Cedral dailylentėmis ir plokštelėmis

EQUITONE unikalus fasado sprendimas

Visa informacija apie EQUITONE fasado plokštes.